Rapporteringen voor dienstencheques software
Peter De Groote | datum: 07-11-2013

Eye4Consult verzorgt sinds kort de rapporteringen voor LUXSATIS.

LuxSatis is een ERP pakket dat specifiek ontwikkeld werd voor bedrijven die werken met dienstencheques.

LuxSatis is meertalig. De standaardversie bestaat in het Nederlands en in het Frans.

Meer info op http://www.luxsatis.com/nederlands/


Hamann - bedrijf zonder papieren
Peter De Groote | datum: 30-10-2013

De evolutie naar een paperless office in kaart gebracht door Peter De Groote(*) Klik hier en lees het volledige artikel dat verscheen in de KMOgids.

(*) Peter De Groote is the legal representative of Eye4Consult bvba, Eye4Consult bvba is ICT Infrastructure Manager for Hamann International Services nv.


VLS camerasysteem voor Hamann
Peter De Groote | datum: 30-10-2013
Onder de supervisie van Eye4consult heeft Hamann International Logistics nv als eerste logistieke partner in België een VLS camerasysteem geïnstalleerd, waarbij zo'n 85 camera's in en rond onze magazijnen zullen instaan voor een betere bewaking en een betere opvolging/lokalisering van onze goederen. U vindt meer info hierover in ons persbericht
Hamann International Logistics BV - Nederland
Peter De Groote | datum: 03-06-2012
Verhuis van Hamann International Logistics BV in Nederland is afgerond !
Op 31/05 rond 18u, site in Den Bosch down, en een kleine 4u later terug up in Nijmegen.
De laatste kantjes afgerond op vrijdag 01/06 !
Hamann International Logistics NV - Logistieke Dienstverlening
Peter De Groote | datum: 06-02-2012
Eye4Consult treedt in de persoon van Peter De Groote op als ICT Infrastructure Manager bij Hamann.

Hamann International Logistics bundelt de krachten van een stevige Europese groep met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf.

Dankzij op maat gesneden en kwalitatieve logistieke oplossingen zijn zij de geschikte partner voor zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen.

Agami - Hama Group
Peter De Groote | datum: 27-10-2011

Eye4Consult treedt in de persoon van Peter De Groote op als ICT Coördinator bij Agami.

AGAMI - HAMA(www.hama.be), gevestigd in Wetteren, startte in 1993 en maakt sinds 2000 deel uit van de Duitse Hama groep. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie als distributeur van "consumer electronic goods": toebehoren voor fotografie, audio en video, multimedia, gaming, digitalisering, telecom en Home & Living. Die sterke positie heeft Agami-Hamate danken aan de exclusieve distributie van merken als Hama, Thomson, Sandisk, Golla, Plantronics, Koss, Celestron, Joby,... Agami stelt 80 personen te werk en realiseert een omzet van 25 miljoen euro. Dankzij de professionele marktbenadering door het 30-koppige salesteam en het performant volautomatisch magazijn, slaagt Agami erin om meer dan 10 000 referenties aan te bieden. U vindt het assortiment van Agami-Hama terug in zowel kleinere zelfstandige winkels, als in grote retailketens.

www.hama.be